sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Elämäsi tärkein päivä
 


Terveiset häämessuilta Wanhasta Satamasta. Kalevala Koru oli luonnollisesti mukana messuilla omalla osastollaan, mistä sain hyvän syyn vierailla muillakin osastoilla tutkailemassa vuoden 2013 häämuotia. Ja olihan sitä: kaunista, tyylikästä, herkkää, suloista ja herkullista.

Talvimorsiamelle: Huurteiten orkideojen lomasta pilkottaa sieltä täältä helmi.

Meillä useimmilla on harvemmin tilaisuus juhlia näyttävästi, mutta häissä on lupa toteuttaa unelmia. Jos messujen tarjontaa on uskominen, niin tämän vuoden unelmat ovat laadultaan helmeileviä ja hopeanhohtoisia. Morsiuskimppujen suosikkikukka oli orkidea - eikä turhaan.


Yksinkertainen, lähes hartaan kaunis morsiuskimppu. Ohuiden, taivutettujen hopealankojen kärkiin on kiinnitetty yksitellen helmiä ja pieniä orkideoja.


Mitä huolellisesti myös takaa viimeistellyn kimpun kahvasta löytyykään?
Puvuissa kerrattiin menneitä vuosikymmeniä laidasta laitaan, mutta moniin kuului joka tapauksessa koristeellinen vyö.Kun jokainen detalji on kohdallaan.


Hopeaa, helmiä ja vaaleanpunaista. Kakku kokoaa häiden megatrendit yhteen ja samaan makeaan pakkaukseen.


Myös Kalevala Korun osastolla luotettiin pinkin voimaan. Iloisista kuplavitriineistä löytyi koruehdotuksia niin kaason kuin morsiamenkin suureen juhlaan, morsiamelle luonnollisesti muun muassa hopeaa ja helmiä. 

Suuri osa hääjuhlan tärkeistä elementeistä on käytössä vain yhtenä elämän päivänä: puku, kimppu, kampaus... Aidot korut - koruista tärkeimpänä vihkisormus - pysyvät.


Hääjuhlassa on paljon suunniteltavaa ja päätettävää. Yksityiskohtia voi hioa loputtomiin. Häämessuilla on ihan omanlaisellaan tavalla positiivinen tunnelma, kun yhteisen tulevaisuuden alussa olevat parit tutustuvat juhlapaikkojen, ohjelmajärjestäjien ja valokuvaajien tarjontaan. "Elämäsi tärkein päivä" -muistutukset aiheuttavat silti todennäköisesti jossakin kohtaa juhlajärjestelyjä unettomia ja tuskanhikisiä öitä. Vaikka jokainen toivoo häistään täydellistä päivää, elämän tärkein päivä olkoon kuitenkin se, jota juuri tänään elämme. Meille jokaiselle.

Onnea vuodelle 2013!Toivoo SaijaEi kommentteja:

Lähetä kommentti